Online Gokken op Tiki Wonders

Het online gokken op Tiki Wonders zal voor een deel heel erg op het spelen van andere gokkasten lijken. Toch zult u ook de nodige verschillen vinden als u dit spel speelt en het is goed om van deze verschillen op de hoogte te zijn voordat u voor echt geld op dit videoslot gaat spelen.

Online Gokken op Tiki Wonders en spelwijze

Het online gokken op de Tiki Wonders is een mooie manier om een spelwinst te halen uit een spel dat u mee neemt naar een verre tropische bestemming. Laat u verleiden door de dames in de bladerrokjes die u door de Scatter symbolen op te luisteren met hun danspasjes de Free Spins opdienen. Bij deze Free Spins zullen alle winsten met drie vermenigvuldigd worden waardoor uw winsten enorm op kunnen lopen. De symbolen bij de Tiki Wonders gokkast van NetEnt zullen allemaal doen denken aan verre tropische oorden. Naast de dames in de bladerrokjes die met hun dansje de Scatter symbolen opvrolijken zult u de golven kunnen bedwingen met het Wild symbool. Een kikker op een surfplank zal bij het online gokken op Tiki Wonders alle symbolen kunnen vervangen behalve de Scatter en het jackpot symbool. Hierdoor hebt u nog meer kans op het behalen van mooie prijzen en zal de theoretische uitbetaling van drieënnegentig procent gehaald worden.

Het Tiki Wonders video slot biedt plaats aan vijf rollen die elk drie symbolen laten zien. Deze symbolen doen u denken aan verre tropische oorden en het geheel vind plaats tegen een achtergrond van een parelwit strand. U zult de symbolen op de dertig winlijnen combinaties zien vormen van uiterst links naar rechts. De symbolen die gebruikt worden om uw winst op te leveren zijn de nodige cocktails en verschillende exotische dieren zoals een hagedis, een schildpad, een vogel en een dolfijn. Het online gokken op Tiki Wonders zal alle winnende combinaties, die op de winlijnen vallen, volgens de Paytable uitbetalen. Hierbij zult u alleen de hoogste uitbetaling per winlijn uitbetaald krijgen en zullen de opbrengsten van verschillende winlijnen bij elkaar opgeteld worden. Het wild symbool kan bij het gokken op Tiki Wonders alle symbolen behalve de Scatter en het jackpot symbool vervangen. De hoogste uitbetaling zult u krijgen als u vijf Wild symbolen op één winlijn krijgt.


Online Gokken op Tiki Wonders en de winnende symbolen

De jackpot symbolen zijn te herkennen aan de gele vijfpuntige ster die bij het normale symbool staat. Er zijn bij het Tiki Wonders slot twee progressieve jackpot te winnen, de Wonders jackpot zult u winnen met vier jackpot symbolen en de Mega Wonders jackpot is van u als u vijf jackpot symbolen op de rollen krijgt. De jackpot symbolen hoven net als de Scatters niet op een winlijn te verschijnen waardoor u dus meer kans hebt om te winnen. Online gokken op Tiki Wonders zal u bij twee Scatter symbolen twee maal uw inzet opleveren. Bij drie of meer Scatter symbolen krijgt u de Free Spins opgediend, u krijgt tien gratis Spins voor drie Scatter symbolen, twintig Free Spins voor vier Scatter symbolen en dertig Free Spins zullen uw deel zijn als u vijf Scatter symbolen tevoorschijn tovert. Gokken op de iDeal Tiki Wonders wordt door het krijgen van de Free Spins pas echt interessant en zeker als u tijdens de Free Spins nogmaals drie of meer Scatter symbolen draait. De Free Spins die u daardoor krijgt worden bij het resterende aantal opgeteld waardoor u hele hoge winsten kunt behalen met gokken online op de Tiki Wonders.

De Tiki Wonders maakt deel uit van de wonders familie video slots die verder bestaat uit de Icy Wonders en de Geisha Wonders. Ofschoon dit een geheel onafhankelijk videoslot is die een geheel eigen uitvoering kent en ook op een eigen manier werkt, is het verbonden met de andere Wonders slots door middel van de twee progressieve Wonders jackpots. Alle drie Wonders slots vullen deze twee jackpot en de jackpot wordt bij slechts één van de drie Wonders slots uitgekeerd. Online gokken op Tiki Wonders en kans maken op de Mega Wonders jackpot of de Wonders jackpot is dan ook een kwestie van smaak en niet van het kiezen van een spel waarbij u de meeste kansen zult hebben. Gokken online op Tiki Wonders zal u meevoeren naar verre tropische oorden waar u op een parelwit strand met een cocktail in de hand kunt genieten van een heel mooi spel waardoor u het koude weer buiten snel vergeet of u juist helemaal thuis voelt bij de hitte. Dat is wat Tiki Wonders spelen voor u kan betekenen en waarom u juist dit videoslot uit zou moeten kiezen.

Speel hier op de Tiki Wonders en lees onze tips met trucs.